TLM
Paul Vermeulen
Contact
LinkedIn Profiel
Referenties
Werkervaring
Opleidingen
Expertise
Technische vaardigheden
Thijs & Lucas Management
Paul Vermeulen

 
Sinds 2005 ben ik freelancer en heb bij diverse grote en middelgrote bedrijven opdrachten gedaan (Sony, Philips, TNT, PostNL, Philips, Broekman Group, etc.). Rollen die ik heb vervuld: Program Manager, (SAP) Project Manager, Interim Manager SAP Competence Center, Supply Chain Consultant en Business Consultant.

In de periode daarvoor, ben ik na mijn studie HEAO-BE bij Sony aangenomen. Daar ben ik gestart als inkoper/ voorraadcontroller en doorgegroeid tot Director Supply Chain Management verantwoordelijk voor de invoering van een nieuw Supply Chain business model voor de Europese markt met als IT systeem SAP ERP. Daarnaast heb ik bij Sony Europe diverse lijnmanagement posities bekleed en heb Six Sigma toegepast bij diverse verbetertrajecten. In totaal heb ik met heel veel plezier 21 jaar bij Sony gewerkt.

Ik ben een gedreven manager, voel mij snel thuis in nieuwe werksituaties, snap de complexiteit van internationale organisaties en heb geleerd vanuit een visie, pragmatisch en gestructureerd aan het werk te gaan, anderen mee te krijgen en resultaten neer te zetten met een team. Ik opereer graag op het grensvlak Business en IT. Verder vind ik het een uitdaging om vernieuwend bezig te zijn.
Mijn professionele werkethos: EXCEED EXPECTATIONS

Mijn levensmotto: CARPE DIEM

 

TLMPaul VermeulenContactLinkedIn ProfielReferenties